Heeft u een bedrijfsfeest, braderie of andere gelegenheid en bent u op zoek naar kinderactiviteiten? Deze kunnen wij voor u verzorgen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een knutseltafel waarbij de kinderen zich heerlijk creatief kunnen uitleven. De activiteiten worden aangepast op de leeftijd van de kinderen. Ook kunt u de knutseltafel uitbreiden met schminken of glittertattoos voor de kinderen. U betaalt een vast bedrag per uur voor de begeleiding en daarnaast een bedrag per kind. Dit bedrag is afhankelijk van wat er gemaakt wordt maar is al mogelijk vanaf €2.50 per kind.

Ook kunt u denken aan een Voorleescafé in een passend thema. Onze voorleescafés zijn geschikt voor de allerjongste kinderen van 0 – 5 jaar en hun ouders / verzorgers. De duur van het interactief voorlezen is 30 minuten. Gedurende het half uur komen twee verhalen aan bod die middels het kamishibai-kastje verteld worden. Dit is een houten vertelkastje dat zijn oorsprong vindt in Japan en een extra dimensie geeft aan het verhaal. Het voorleescafé wordt gehouden binnen een thema naar keuze. De verhalen worden begeleid met een liedje en zijn interactief. De kinderen worden gestimuleerd actief mee te doen en gaan op deze manier volledig op in het verhaal.

Daarnaast bieden we enkele creatieve workshops voor een bedrijfs- of teamuitje. Onder anderen bieden we workshops memoborden en tegelwijsheden maken aan. Voorts kan er in overleg gekeken worden naar specifieke wensen om een workshop op maat te creëren. De workshops vinden plaats in ons atelier aan huis dat plaats biedt aan maximaal 8 personen. Het is ook mogelijk de workshops op een door u gekozen externe locatie te geven. De gemiddelde duur bedraagt 2 – 2.5 uur.

Heeft u interesse of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

✉ info@studiospringboon.nl

☏  06-50521253

Of neem een kijkje op onze Facebook pagina